Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] AveriaMt2

Darasziom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie z tego co widizemy serwer Averia zmieniła podobno własciciela i została Reanimowana + i - tej decyzji

jak dla mnie + serwer działa fajnie elegancko bedzie gdzie grac bo serwer naprawde jest fajny

mam nadzieje ze z nowym teamem nie bedzie takich sytuacji faworyzowania swoich ziomków jak i handlu itemami na lewo prawo za posrednictwem portali allegro jak i pw chodz na ts mam sprawe itd

- osoby które zaladowały w is jestem jedna z nich straciły wszystko itemy z isa zostały cofniete z 4000 tys sm które załadowałem na koncie o dziwo dostałem niby gratisowe sm ale nie jest to rekompensata jak dla mnie iz cofneło mi aslana i czarodzieja za ta kwote która otrzymałem nie kupie tych 2 przedmiotów

-  po przekazaniu serwera w nowe rece okazało sie ze poprzedni team zdazył troche namieszac w cliencie efektem tego jest brak mozliwosci teleportowania sie

mysle ze to tyle z mojej strony prosze o wypowiedzi innych graczy podzielcie sie swoimi opiniami na ten temat co myslicie co sadzicie zastrzegam temat nie słuzy do prywatnych kłutni ty taki siaki owaki kazda kłutnie bede zgłaszał jako spam

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server poprostu mega. Jeżeli jest nowy team wystarczy poprawić drop ( zwiększyc) i będzie git ! + oby nie bylo przekrętów. Kiedy to startuje

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Serwer bedzie niedługo uruchomiony ponownie, pod inną nazwą.

Asek go teraz robi pod patronatem forgame wiec wszystko pójdzie tym razem zgodnie z planem bez zadnych lewych eq, perel itd.

Opublikowano

Server poprostu mega. Jeżeli jest nowy team wystarczy poprawić drop ( zwiększyc) i będzie git ! + oby nie bylo przekrętów. Kiedy to startuje

juz jest online tyle ze bez jakis zmian tyle co była to cofka by wyku,. to navi co było na serwie itd

Serwer bedzie niedługo uruchomiony ponownie, pod inną nazwą.

Asek go teraz robi pod patronatem forgame wiec wszystko pójdzie tym razem zgodnie z planem bez zadnych lewych eq, perel itd.

co moze asek robic jak serwer juz został odkupiony i wystartował ?

Opublikowano

Obecna AveriaMt2 ma innych administratorów, ktoś puścił w obieg bazę z serwera i ktoś sobie ten serwer przywłaszczył.

Obecnymi adminami na serwie są:

1. Aaenver

2. Gazille

I z tego co wiem, Asek nie ma z obecnym serwerem nic wspólnego.

Każdy kto miał założone konto otrzymał 2k sm, a jak wiadomo wiele osób porobiło wiele multikont z linków polecających - aby wbić ten 99. Więc tym samym wiele osób ma po 10-20 kont, przeliczcie sobie teraz to na ilość SM.

P.S dziwi mnie tylko to, skąd oni mają stronę.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Obecna AveriaMt2 ma innych administratorów, ktoś puścił w obieg bazę z serwera i ktoś sobie ten serwer przywłaszczył.

1. Aaenver

2. Gazille

Każdy kto miał założone konto otrzymał 2k sm, a jak wiadomo wiele osób porobiło wiele multikont z linków polecających - aby wbić ten 99. Więc tym samym wiele osób ma po 10-20 kont, przeliczcie sobie teraz to na ilość SM.

no skoro odkupili to maja i strone

Opublikowano

Nowi admini nie pisali, o tym, że te pliki zostały odkupione.

no widzisz a jednak pisali wiec jak juz cos chcesz pisac to pisz jak jest a nie jak ty myslisz ^^

Opublikowano

no skoro odkupili to maja i strone

1. Aaenver

2. Gazille

hahahahaha Beka <3

Flourine sprzedał pliki które nie robił.

Pliki robiłem sam więc są moje.

jak ktoś odkupił to gratuluje  niestety Flourine nie wiedział o paru rzeczach.

54010287442563618639.png

Opublikowano

hahahahaha Beka <3

Flourine sprzedał pliki które nie robił.

Pliki robiłem sam więc są moje.

jak ktoś odkupił to gratuluje  niestety Flourine nie wiedział o paru rzeczach.

trzeba było opatentowac pliki jak twierdzisz ze sa twoje a nie rozdawac je na prawo i lewo jak to zrobiliscie Asek ty to juz skreslony jestes rozjeb.. wiecej serwerów niz postawiłes a kazdy jaki postawiłes upadł poczym zwalałes na innych jak to wy macie do siebie jeden na 2 giego to jego wina nie moja itd i ta spiewka sie ciagnie za wami cały czas teraz było tak samo to nie moja wina nie ja rozdawałem eq znajomym ulepszacze ss swiadcza co innego a to ze twierdzisz ze ktos miał dostep do twojego konta gówno prawda dobrze wiesz jak było wiec nie zwalaj winy na kogos trzeba było pilnowac co sie dzieje na serwie a nie miec w tylniej czesci ciała i tylko płakac ze cos nie działa zbyt duzo chcieliscie nie macie nic proste teraz zekomo pracujesz nad serwerem i co postaiwsz duble serwer który bedzie taki sam haha powodzenia ja sie wypowiedziałem spierd.. tamten projekt u mnie jestes skreslony rozjeb.. memoriala wraz z zielakem adim potem twierdziłes ze cie oszukali  teraz kolejny serwer  nie radze nikomu grac na aska serwerach sytuacja srednio co 4 miesiace taka sama

Opublikowano

no widzisz a jednak pisali wiec jak juz cos chcesz pisac to pisz jak jest a nie jak ty myslisz ^^

Pisze, tak jak pisał admin na wołaj w grze po zadaniu paru konkretnych pytan...

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

SERWER STARTUJE POD ??NOWĄ?? ODSŁONĄ ZA TYDZIEŃ.

JUTRO POJAWI SIĘ OFICJALNA ZAPOWIEDZ - NAZWA ASLANMT2, TS-A ZNACIE WIEC ZAPRASZAMY TYCH CO MAJA ZAMIAR U NAS GRAĆ A AVERIA OFICJALNIE ZOSTAJE WYŁĄCZONA.

Opublikowano

SERWER STARTUJE POD ??NOWĄ?? ODSŁONĄ ZA TYDZIEŃ.

JUTRO POJAWI SIĘ OFICJALNA ZAPOWIEDZ - NAZWA ASLANMT2, TS-A ZNACIE WIEC ZAPRASZAMY TYCH CO MAJA ZAMIAR U NAS GRAĆ A AVERIA OFICJALNIE ZOSTAJE WYŁĄCZONA.

Ale mam nadzieje ,że drop pereł będzie większy 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Powodzonka ,  pliki nadal mam oraz baze , zamiaszcze niebawem . Zobaczymy jak bedzie tym razem ;]

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Ale mam nadzieje ,że drop pereł będzie większy 

Serwer dopasujemy pod Was, bedziemy prowadzić dyskusje na TS3 ze starymi graczami, bedzie mieli szanse powiedzieć co było źle co dobrze, co trzeba zmienić co zostawić. Jutro pojawi się zapowiedź i o wszystkim poinformujemy.

@up

To zamieszczaj, czekam niecierpliwie.  Asek postara sie tak zedytować serwer by był nie do poznania, rób jak uważasz i tak jesteś skreślony u mnie na stałe i dobrze to odczujesz niedługo. W dodatku ty tyle gadasz... gdzie jest twój zielak co miał nam zniszczyć serwer, gdzie są twoje ddosy/włamy? Kurwa, gdzie? No własnie, wiec sklej wary i siedz cicho leć dalej stawiac zbugowane serwery

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...